Dostava i rok isporuke

Dostava za područje Republike Hrvatske vrši se putem dostavnih službi, i to putem:

1) GLS General Logistics Systems Croatia d.o.o.,

2) OVERSEAS TRADE Co LTD d.o.o.

3) Hrvatska Pošta d.d.

4) DPD Croatia d.o.o.

Prodavatelj se obvezuje zaprimljene narudžbe radnim danom obraditi odmah a najkasnije u roku od 48 sati te iste dostaviti dostavnoj službi najkasnije u roku od 72 sati od obrade. Narudžbe zaprimljene neradnim danom ili na kraju radnog vremena biti će obrađene idući radni dan ili najkasnije u roku od 48 sati.

Rok dostave ovisi o Općim uvjetima dostavnih službi, te iznosi od 5 – 10 dana a u nepredvidivim situacijama do 45 dana.

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 500 kuna kupljene u TREPAVICE.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 500 kuna iznosi 25 kuna.

U razdoblju trajanja akcije Black Friday moguće je očekivati produljeno trajanje vremena dostave.

VAŽNA NAPOMENA:

Za vrijeme trajanja izvanredne situacija u vrijeme Covida-19 (korona virusa), moguće je produljeno trajanje vremena dostave. Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.

Ako se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti na adresi sjedišta obrta, Jaruščica 5A (Lokal 6), 10000 Zagreb, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon ili dogovor putem e-maila info@trepavice.hr.