Nekategorizirano

EDUKACIJE I TRENINZI U LASH SVIJETU

Što zapravo čini dobru, kvalitetnu i dugoročnu edukaciju u lash svijetu? Kako istražiti edukatore i programe te odabrati onaj koji vama najbolje odgovara? Kako pristupiti edukaciji i što sve možete naučiti o samom lash biznisu? U našim se blogovima ovdje na Majestic webshopu često dotaknemo teme edukacija, no uvijek više kao usputan komentar i nešto što definitivno preporučamo svima. No kad se odlučite da je vrijeme za edukaciju u nekom novom području, što sve trebate znati?

Za početak bismo svakako preporučili istraživanje – skupljanje informacija o najboljim edukacijskim programima. Zahvaljujući digitalnom svijetu, odgovori na sva pitanja su nam uvijek svega nekoliko klikova dalje. Bilo da se radi o dodatnoj edukaciji ugradnje ekstenzija ili pak edukaciji za neku srodnu beauty uslugu (lash lift, threading, trajna šminka), važno je dobro se informirati i znati točno što tražite i kakva su vam očekivanja – te birati u skladu s time.

Dok surfate i gledate razne ponude edukacija, savjetovali bismo vam dvije stvari. Prvo, provjerite edukatora. Gdje se on educirao? Kakve certifikate ima? Koliko dugo se bavi edukacijama i gdje se i kako i on sam educira i nadograđuje znanje? Kakve proizvode koristi? Zatim, čitajte recenzije. Što kažu polaznici edukacija, kako su zadovoljni, koji su njihovi komentari? Ovdje vam društvene mreže mogu biti od velike pomoći. Pratite rad edukatora koji vas zanimaju, čitajte komentare i pokušajte što više saznati o samim programima edukacije.

Još jedna bitna stvar je biti uključen u trendove i zbivanja lash i beauty svijeta. Širite poznanstva, budite aktivni u zajednici i potrudite se među prvima saznati što se novo nudi i koju biste dodatnu uslugu mogli ponuditi svojim klijentima. Ovdje vas ponovno upućujemo na društvene mreže kao primarni izvor noviteta, zbivanja i edukacija.

Nakon što usvojite potrebno znanje na edukacijama, posjetite naš Majestic webshop i osigurajte najkvalitetniji materijal za rad – trepavice, ljepila, dodatnu opremu i opremu za PMU

Nadalje, kad se odlučite za program edukacije koji vam se čini obećavajuć, pokušajte saznati što je više moguće o njemu. Koje će se točno teme obrađivati? Kako je program zamišljen, koji je plan rada i koji su krajnji ciljevi programa – što bi svaki polaznik na kraju edukacije morao usvojiti? Raspitajte se kod kolega koji su prošli tu edukaciju, a neka vam ne bude neugodno niti poslati upit samom edukatoru. Pokažite inicijativu i dobro proučite osnovnu temu edukacije. Dođite spremni i voljni učiti.

I za kraj, pomno isplanirajte troškove. Bilo da želite sami pohađati edukaciju, ili pak na nju poslati svoje zaposlenike, razmotrite sve opcije i uložite u kvalitetan program koji će vam osigurati maksimalno znanja i prakse. Stručno usavršavanje, edukacije i obrazovanje nikad nisu trošak – već zalog za budućnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)