EDUKACIJA

Ako tražite kreativan i miran posao u kojem uvijek možete rasti i nadograđivati svoje znanje i uspjeh ili razmišljate o promjeni karijere , ovo je pravo mjesto za vas . U svijet ekstenzija trepavica možete zakoračiti kao potpuni početnik te vam nikakva podloga iz beauty industrije nije potrebna. Treba vam samo želja i odlučnost , te puno rada i vježbe . U ovom zauvijek traženom poslu možete uspjeti i kroz užitak i vječno kreativno okruženje stvoriti svoje malo carstvo u kojem vi diktirate svoja pravila .

Ono što vam mi nudimo je znanje koje smo sticali kroz dugi niz godina rada na području ekstenzija trepavica te edukacije kod svjetski poznatih i uspješnih edukatora.

PODRŠKA

Nakon edukacije nudimo vam online podršku u smislu rada i svog potrebnog materijala za koje smo se potrudili da govore za sebe, kako kvalitetom tako i jednostavnošću naručivanja i preuzimanja istog.

Svakom učeniku pristupamo individualno.

Edukacija uz teorijski i praktični dio rada s ekstenzijama trepavica uključuje i uvod u suvremene marketinške trikove koji imaju neprocjenjivu važnost u ovom poslu, kao i svemu što uključuje ovaj oblik beauty industrije.

GALERIJA
KONTAKT I PRIJAVE
Za upite, prijave i sva Vaša pitanja molimo Vas da nam se obratite putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona.
[fc id='1'][/fc]

Majestic trade d.o.o.
Jaruščica 5A, 10020 Zagreb

Shopping cart

Pravne informacije

Majestic trade d.o.o.
Jaruščica 5A, 10020 Zagreb

OIB: 03935664253
Matični broj: 5485274
MBS: 081398258
IBAN: 
SWIFT CODE:

Članovi uprave
Izabela Žalac

Direktor
Izabela Žalac

Temeljni kapital
20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Majestic trade društvo s ograničenom odgovornošću za usluge upisano je pri Trgovačkom sudu Zagreb.