Nekategorizirano

EKSTENZIJE ZA ZRELIJE KLIJENTICE

Ekstenzije, kao ni šminka, frizura i ostali elementi beauty industrije, nemaju ograničenja što se tiče godina! Iako su kod nas u Hrvatskoj najčešće klijentice mlade žene, to ne znači da zrelijim damama nema mjesta u lash salonima; naprotiv! Mnoge se zrelije klijentice iznova vraćaju ugradnji ekstenzija kao glavnom dijelu svoje rutine i brige za izgled, i mi ih u potpunosti podržavamo 😊

izvor: Deka lash

Zato smo za tehničare izdvojili odgovore na neka od najčešćih pitanja koje postavljaju upravo klijentice u dobi od 55+, kako bi rad s njima i za njih bio što efikasniji i zadovoljavajuć i za klijente i za salone. Jedno od najčešćih pitanja (pogotovo pri prvom posjetu salonu) je mogu li klijenti sami odabrati veličinu i volumen trepavica i odgovor je, naravno, da!

Svaki klijent ima pravo izraziti svoje želje za finalnim izgledom očiju, bilo da se radi o klasičnim, prirodnijim trepavicama ili pak malo glamuroznijim ekstenzijama za neke svečane prigode. Što se tiče zrelih očiju, preporučamo uvijek krenuti s prirodnijim lookom i ne prenaglašenim volumenom, kako bi se i oči a i sama klijentica naviknuli na osjećaj ekstenzija na trepavicama.

Još jedno popularno pitanje tiče se i trajanja samog postupka ugradnje – on najčešće traje između sat i dva sata, ovisno o tome kakve se trepavice stavljaju. No dobra vijest je da nadopuna, koja slijedi kroz otprilike 3 tjedna od ugradnje, često traje mnogo kraće, tako da i to svakako napomenite nekome tko prvi put dolazi na ugradnju a nije baš siguran u ležanje na leđima sat i pol 😊 uostalom, u salonima koje smo mi posjetili, svi zaposlenici uvijek su iznimno ljubazni i osigurat će maksimalan stupanj ugodnosti tijekom procesa ugradnje, bilo da se radi o dodatnim jastucima, dekama ili slično.

izvor: BL lashes

Također, zrelije klijentice često zanimaju i detalji vezani uz same trepavice (od čega su napravljene, kako se lijepe), te uz njihovo održavanje nakon ugradnje, pa definitivno savjetujemo i da si uzmete vremena za sva dodatna pitanja vezana uz proces, možda i predložite kratki termin dogovora oko same ugradnje te obavezno date priliku da klijentica pita sve što ju zanima.

Za kraj, ekstenzije trepavica na zrelijim očima odlična su opcija za klijentice koje vole izgledati uredno i sređeno, a možda nemaju više toliko oštar vid ili mirnu ruku za svakodnevno nanošenje šminke – ekstenzije pružaju svježi „našminkani“ izgled same po sebi 😊 Uz to, dobar odabir uvijenosti i dobar lash mapping pružit će izgled otvorenog oka i osvježiti pogled, a što je najvažnije – i razveseliti klijenticu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)