Nekategorizirano

KAKO PRAVILNO ODABRATI SALON ZA PMU

Kao i kod ostalih beauty tretmana, odabir pravog PMU tehničara ovisi o nekoliko ključnih faktora, a mi smo se u ovom blogu odlučili posvetiti upravo važnosti informiranja i biranja pravog PMU stručnjaka za vas. Odluka o bilo kakvim beauty tretmanima mora biti pažljivo razmotrena, a isto vrijedi i za trajnu šminku. Otkud onda krenuti?

Naša preporuka za početak jest – skupljanje informacija. Ovisno o tome gdje živite, na raspolaganju vam je više ili manje salona u vašoj okolici. Što više informacija možete skupiti o pojedinom salonu i/ili tehničaru, veće su šanse da na kraju priče budete zadovoljni rezultatima. Jedan od najbitnijih početnih koraka je informiranje o edukaciji i treningu koji su vaši potencijalni PMU tehničari prošli. Edukacije su možda i najbitnija stavka u odabiru, te daju veliku dozu kredibiliteta i sigurnosti u nečiji rad. Promotrite web ili društvene mreže salona i pokušajte naći odgovore na neka od sljedećih pitanja. Gdje se PMU tehničar educirao i tko mu je bio edukator? Koliko dugo se bavi implementacijom trajne šminke? Koje tehnike najčešće koristi? Ide li i dalje na edukacije, u kojem smjeru se razvija njegov/njezin rad?

Uz traženje informacija o edukacijama i treninzima, društvene mreže (sva sreća da postoje!) mogu vam dati i dodatne bitne informacije – dajte si vremena, prolistajte Instagramom i pregledajte fotke radova. Ako znate što biste voljeli vidjeti na sebi, nije loše ako to isto vidite u portfoliu PMU tehničara kojem biste povjerili taj rad na sebi. Pritom imajte na umu da se pravi rezultati kod PMU tehnika vide tek nakon otprilike 2 tjedna.

Ako ste si jako dali truda i išli istraživati o raznim pigmentima i dodatnoj opremi koja se koristi kod puder tehnike i microbladinga (dvije najrasprostranjenije PMU tehnike), nije zgorega niti da pri prolistavanju fotografija obratite pozornost na proizvode koje vaš potencijalni tehničar koristi.

Kod istraživanja, uvijek je iznimno korisno provjeriti i recenzije salona – što kažu korisnici, kakve komentare ostavljaju, kako su zadovoljni tretmanima? Recenzije su odličan uvid ne samo u nečiju stručnost, već i u njihovo poslovanje.

Kad mislite da ste skupili dovoljno informacija o željenom salonu ili tehničaru, dogovorite za početak informativni razgovor. Zapišite si pitanja i dvojbe, te se nemojte ustručavati tražiti konkretne odgovore. Svaki dobar PMU tehničar rado će vam se posvetiti i objasniti sve što vas zanima u vezi određenog tretmana.

Za kraj, budite dobar klijent – poštujte dogovoreno vrijeme i mjesto rada vašeg odabranog PMU tehničara.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)