Nekategorizirano

KAKO PRIVUĆI OZBILJNE KLIJENTE

Kad razmišljate o tome kako brendirati sebe i svoj biznis u vidu kvalitetnih i luksuznih lash usluga, najbitnije od svega je privući klijente. Svi mi najviše bismo voljeli da većina tih klijenata budu oni ozbiljni, „high end“ klijenti, kojima je kvaliteta usluge na prvom mjestu. Kako biste postigli da vas upravo takvi klijenti primijete i isprobaju vaš brend i usluge, trebate se pobrinuti da taj brend bude promoviran na pravi način, te da je kvaliteta vaših proizvoda i usluga neupitna 😊

Prvo što trebate znati jest da „ozbiljniji“ klijenti (u nedostatku boljeg izraza) jako dobro znaju što žele i nije im problem odraditi pravo malo istraživanje tržišta dok ne nađu ono što im odgovara. Zahtijevaju vrhunsku uslugu, tako da se morate pripremiti dati odgovore na mnoga pitanja, a uz to i biti apsolutno sigurni u ono što vaš brend predstavlja i što nudite. U pripremnim razgovorima i upitima izbjegavajte dvosmislene i nedorečene informacije, budite direktni, otvoreni i samopouzdani, kako bi i klijenti vidjeli da vjerujete u svoj rad i znate što radite 😊 To vrijedi za apsolutno sve klijente.

Nijedan klijent neće vas preporučiti prijateljima ako vidi da je usluga polovična ili da su proizvodi slabije kvalitete. Zato nemojte štedjeti na opremi i proizvodima, ali ni na stalnoj edukaciji i učenju novih lash trendova, kako biste u svakom trenutku mogli ponuditi najkvalitetniju moguću uslugu. Uostalom, lash biznis je jedan od onih gdje je stalna edukacija i nadogradnja znanja itekako potrebna ako želite ostati relevantni, a trendovi se mijenjaju velikom brzinom. Ne želite zaostajati za njima!

Ako ulažete u sebe, svoje zaposlenike i svoj brend, to morate znati i prezentirati. Nemojte misliti da je ulaganje u promociju na društvenim mrežama bačen novac – dapače, vizualni identitet brenda i/ili salona, vašeg biznisa, prvo je što će većina klijenata vidjeti. Tako da se pobrinite da je vaša prisutnost na društvenim mrežama konstantna, jasna i dostupna svima.

Za kraj, pozornost i povjerenje klijenata dolaze s vremenom i iziskuju svakodnevan rad i trud. Nijedan lash biznis nije se izgradio preko noći, pa neće ni vaš 😊 Bitno je da imate viziju i motivaciju, da se konstantno educirate i da date sve od sebe kako biste svoj posao u svakom pogledu doveli do najviše moguće razine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)