Nekategorizirano

KAKO UBRZATI LIJEČENJE TREPAVICA

Ubrzavanje tretmana trepavica je važno ako želite biti uspješni umjetnik trepavica! Nećemo vas naučiti kako raditi trepavice što je brže moguće, dat ćemo vam naše savjete i trikove kako biste izbjegli nepotrebne korake koji će vam olakšati posao i puno brže😉 Dakle, bez daljnjeg odricanja, dopustite nam početi.

Organizacija je ključna!

Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir prije nego što započnete bilo kakav tretman trepavica je osvjetljenje. Ne možete napraviti cijeli set trepavica ako ne možete vidjeti one dosadne male mlade trepavice. Preporučili bismo upotrebu vrlo jakog bijelog svjetla, ako osvjetljenje ima žuto / narančasto svjetlo, još je teže vidjeti one sitne plave dlake, što će dovesti do zastrašujućih ljepljivih dijelova! Naša omiljena svjetla su lampe tvrtke Glamcor koje imaju brojne postavke osvjetljenja za najbolje rezultate – u njih svakako vrijedi uložiti. Alternativno, prstenasto svjetlo bit će dovoljno za sjajnu svjetlosnu pokrivenost.

Dalje, trebate osigurati da su vaša kolica dobro organizirana samo sa proizvodima koje ćete koristiti na gornjoj polici. Ako je vaša polica spakirana, puno će vam teže pronaći proizvode koji vam zapravo trebaju. Sve što vam nije potrebno za ugradnju, stavite na police ispod kako bi ih sklonili s puta, ali po potrebi i dalje.

Tada želite uvijek osigurati da imate sat pored, kako biste mogli pratiti vrijeme koje vam treba, na taj način ćete znati jeste li na putu ili trebate li ubrzati svoj posao.

Priprema klijenta

Ključno je da se vaš klijent pravilno pripremi prije početka ugradnje. To znači:

Zamolite svog klijenta da dođe bez šminke na očima. Ne želite gubiti dragocjeno vrijeme uklanjanjem nepristupačne maskare!

Obavezno idite u kupaonicu prije početka primjene trepavica. Nema ništa gore od zaustavljanja u stankama u kupaonici kada ste u misiji da završite svoju ugradnju.

Osiguravanje ugodnosti vašeg klijenta

Udobnost vašeg klijenta toliko je važno ako želite ubrzati svoj posao. Ako se neprestano migolje i popravljaju svoj položaj, to će vam izuzetno otežati dopunjavanje njihovih trepavica. Idealan klijent je onaj koji spava do kraja! Postoji nekoliko koraka kako biste osigurali da vaš klijent spava poput bebe.

Držite ih dalje od kofeina! Kofein može klijentu trzati oči što će otežati postavljanje trepavica, ali također može dovesti do kemijskog opeklina. Osigurajte da udobno leže na krevetu s jastukom i pokrivačem ako im je hladno.

Uvijek puštajte lijepu, opuštajuću glazbu koja će pomoći vašim klijentima da se odnesu, uostalom, ne želimo da plešu daleko!

Eyepatches

Govoreći o tome da nam je ugodno, razgovarajmo o flasterima za oči. Znamo da mnogi mogu misliti da ovaj korak nije toliko važan, ali može potpuno promijeniti igru! Puno će vam biti korisnije potrošiti 5 minuta osiguravajući da su okulari pravilno uključeni, nego provesti 20 minuta pokušavajući ispraviti nešto što je pošlo po zlu u ovoj ranoj fazi.

Očni urezi nikada ne smiju dodirivati vodenu liniju, to će iritirati oči vašeg klijenta, bit će krajnje neugodno i može prouzročiti kemijske opekline ili modrice na očima …

Flasteri moraju pokrivati sve donje trepavice ako bilo koja pokuša pobjeći, upotrijebite traku kako biste ih zadržali.

Prilagodite okular nakon što je klijent zatvorio oči. Pogotovo ako imate klijente s osjetljivim nervoznim očima.

Primjena trepavica

Tako da bi do sada očito većina vas trebala znati kako “nanijeti trepavice”, ali mi ćemo vam dati samo naše savjete i trikove koji bi vam mogli malo olakšati život.

Započnite primjenu s unutarnjim i vanjskim kutovima, a zatim ispunite sredinu. Čini se da mnogim umjetnicima nedostaju zavoji, jer to može biti najteži dio, ali ako započnete s lukavim dijelovima, možete završiti s laganim dijelom. Rezultat je prekrasan kompletan set.

Nemojte raditi jedno oko, a zatim drugo oko. Kod vezivanja je simetrija ključna, pa što god radite na jednom oku, idite i ponovite na drugom. Ne trošite previše vremena tražeći “savršenu trepavicu” na koju ćete zalijepiti umjetnu. To je vrlo često kod početnika. Provode puno vremena pokušavajući izolirati najbolje trepavice. Imajte na umu da bi svaka trepavica trebala biti pokrivena, tako da nije važno koju ste trepavicu prvo odlučili napraviti.

To je sve! Hvala vam što ste pročitali, nadam se da su vam ove informacije bile korisne. Ne zaboravite nam ostaviti povratne informacije na našem Instagramu @trepavicehr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)