Nekategorizirano

KLJUČ USPJEHA U LASH BIZNISU – STVARANJE VLASTITIH IZAZOVA I PREDAN RAD

Ako ste dio lash biznisa (ma koliko dugo), onda smo sigurni da ne možete izbjeći svakodnevno skrolanje po društvenim mrežama u potrazi za inspiracijom i novotarijama; a ako ste kao Majestic tim, onda svakodnevno na tim društvenim mrežama pronalazite ne samo inspiraciju za rad, već i golemu količinu želje i volje za učenjem, sa svih strana. To nas je i navelo na ovotjednu temu bloga – ključ uspjeha u lash biznisu, koji se ne krije samo u vrhunskim proizvodima, već i u volji za svakodnevnim predanim radom i učenjem.

Skoro svaki post koji vidimo na društvenim mrežama tiče se ili dijeljenja vlastitog rada i traženja konstruktivnog kriticizma, ili pak dodatnih educiranja, učenja i dijeljenja znanja. Mi u Majesticu smatramo da je to odličan primjer za lash tehničare koji tek kreću u pokretanje vlastitog posla. Način na koji industrija funkcionira na društvenim mrežama može vam reći mnogo o tome što su ključne stavke ovog posla, a i kako se prezentirati.

Zato smo se u ovom blogu odlučili poigrati s općenitim “self-help” savjetima i prilagoditi ih lash biznisu 😊 Pa ako vam trebaju smjernice kako odlučno krenuti u lash svijet i stvoriti respektabilni biznis, evo nekoliko naših.

-> Započnite svaki dan s “mogu” stavom – prema poslu, prema sebi i drugima. Znanstveno je dokazano da mentalni stav prema radu (u engleskom takozvani “mindset”) itekako utječe na kvalitetu i održivost samog rada i posla.
-> Nemojte se bojati sami sebi postaviti izazove – krenite s manjim dnevnim ciljevima i polako napredujte prema većim projektima i edukacijama.

izvor: Crello

-> Budite konzistentni u radu i dogovorima. U lash svijetu, kao i ostalim poslovnim okruženjima, cijeni se iskrenost i odgovornost prema radu.
-> Kao kod treniranja i fizičke aktivnosti, kad imate najmanje snage i motivacije, tad je upravo vrijeme za najjače se potruditi 😊
-> Ne trošite previše energije na uspoređivanje s drugima i želju za “brzinskim” uspjehom – od drugih preuzmite pozitivne stvari, neka vam tuđi uspjeh bude inspiracija za još bolji rad.
-> Kad nađete proizvod koji vam odgovara i s kojim najučinkovitije radite, opskrbite se; no uvijek je dobro proučavati tržište i isprobavati sve što se nudi.
-> Dodatne edukacije za vas i vaše zaposlenike jedna su od bitnijih stavki u lash svijetu; ne štedite na njima 😊

Za kraj još želimo reći nešto što mnogi od nas često zaboravljaju – pravi uspjeh nikad i nikome nije došao preko noći. Jedna od divnijih stvari u lash svijetu (barem po našem mišljenju) jest to da gotovo svi naglašavaju važnost predanog rada i iskustva koje su morali proći kako bi došli do “statusa” u lash svijetu. A za to je potrebno mnogo vremena i volje 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)