Blog

Podizanje trepavica i obrva popularni su tretmani ljepote osmišljeni za naglašavanje i definiranje prirodnih crta lica. Podizanje trepavica, također poznato kao trajna trepavica, uključuje uvijanje trepavica pomoću posebne otopine i silikonskog jastučića ili štitnika za stvaranje prirodnog izgleda. Proces počinje čišćenjem trepavica i postavljanjem jastučića na kapak. Na trepavice se nanosi otopina koja razbija veze u dlakama kako bi postale podatne. Nakon što se postigne željena kovrča, koristi se neutralizirajuća otopina za ponovno spajanje i postavljanje trepavica na mjesto. Cijeli proces traje oko 45 minuta do sat vremena.

foto: Izabela Cosmetics

Podizanje obrva, često nazivano laminiranje obrva, tretman je koji obrvama daje puniji i definiraniji izgled. Slično podizanju trepavica, ovaj postupak uključuje nanošenje kemijske otopine na obrve kako bi se dlačice izravnale i postavile u željeni oblik. Najprije se očiste obrve i nanese se lifting otopina za omekšavanje dlačica. Obrve se zatim četkaju u željeni oblik, a otopina za učvršćivanje koristi se da ih drži na mjestu. Ovaj tretman može pomoći u ispravljanju neravnih obrva i stvaranju uglađenijeg izgleda. Proces također obično traje oko 45 minuta do sat vremena.

foto: Izabela Cosmetics

I podizanje trepavica i podizanje obrva može trajati od 6 do 8 tjedana, ovisno o pojedinačnim ciklusima rasta dlačica i praksi naknadne njege. Proizvodi koji se obično koriste u ovim tretmanima uključuju otopine, neutralizatore i hranjive serume za njegu kose. Na Majestic Professional webu pronaći ćete losione i popratne proizvode za tretmane lash i brow lifta. Pravilna naknadna njega, kao što je izbjegavanje vode i pare tijekom prva 24 sata i korištenje regeneracijskih seruma, može pomoći produžiti rezultate ovih tretmana.

Ikona Potvrdila zajednica

Shopping cart

Pravne informacije

Majestic trade d.o.o.
Jaruščica 5A, 10020 Zagreb

OIB: 03935664253
Matični broj: 5485274
MBS: 081398258
IBAN: 
SWIFT CODE:

Članovi uprave
Izabela Žalac

Direktor
Izabela Žalac

Temeljni kapital
20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Majestic trade društvo s ograničenom odgovornošću za usluge upisano je pri Trgovačkom sudu Zagreb.