Nekategorizirano

LASH PALETA – POMOĆNIK U ORGANIZACIJI I UŠTEDI VREMENA

Svi mi u lash svijetu znamo da su vremenska organizacija i dobro posložen raspored jedni od ključnih faktora dobrog biznisa. Vođenje računa o terminima, klijentima, narudžbama proizvoda, rasporedima radnika – sve to mora biti u savršenom ritmu kako bi posao tekao besprijekorno i uz minimalno nepredvidivih situacija. A mi u Majesticu nedavno smo otkrili da toj povoljnoj organizaciji može itekako pripomoći i – paleta.

Neizbježan pomoćni proizvod za lash tehničare upravo je paleta, a razlog tome leži u olakšavanju pripreme za nadopunu/nadogradnju. Pogotovo ako ste pretrpani klijentima i terminima (a nadamo se da jeste!). Bilo da se radi o novom klijentu, ili pak „povratniku“, svaki termin trebao bi započeti razgovorom i konzultacijama o željenoj dužini, gustoći i uvijenosti trepavica. Kad se to ustvrdi, idealno bi bilo odmah početi s radom i tako uštedjeti vrijeme, a ne potrošiti još desetak minuta tražeći potrebne trepavice i mapirajući izgled oka. U tome vam paleta može znatno olakšati rad.

specijalno dizajnirana Majestic staklena paleta

Predlažemo vam da jednu paletu ispunite najčešćim dužinama i uvijenostima vaših klijenata. Krenite od vrha (npr. dužine 8mm) prema dnu palete (do npr. 15mm), ovisno o tome koje najčešće koristite. Sa strane palete označite uvijenosti i spremni ste za rad bez preduge pripreme i gubljenja dragocjenog vremena na početku termina. Otkrili smo da vam paleta tako može i uštedjeti vrijeme, ali i olakšati hvatanje trepavica pincetom – mnogo je jednostavnije uhvatiti željenu lepezicu kad je ona ravnomjerno postavljena na čvrstoj podlozi na kojoj se dobro vidi. Uz ove trikove, bit će vam i lakše opustiti se i ne pretjerano brinuti jeste li uhvatili dobru trepavicu, pogotovo kod nekih kompliciranijih mappinga – samo si unaprijed sve pripremite na paleti!

A kako odabrati idealnu paletu za vaš rad? Naša je preporuka da za početak isprobate Majestic staklenu paletu, specijalno dizajniranu za maksimalno olakšavanje pripreme i slaganja trepavica. Majestic paleta je staklena, pa time i dugovječnija i lakša za održavanje, a uz predivan mramorni dizajn i pristupačnu cijenu od samo 90 kuna, idealna je za sve salone, bilo da ste lash početnik ili pak pravi iskusni tehničar!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)