Nekategorizirano

LASH TRENDOVI U 2022.

U posljednje vrijeme raste potražnja za sve većim ekstenzijama trepavica. Budući da smo zadnje 2 godine prekrivali donji dio lica maskama, nije iznenađujuće da su se beauty trendovi okrenuli području oko očiju! No mnogi stručnjaci sada predviđaju da će se usne vratiti u fokus nakon što napokon odbacimo maske, što znači da će oči biti naglašene na drugačiji, manje dramatičan način. Mnogi trendovi u usponu vrte se oko trepavica za koje se zapitate – jesu li možda prirodne? Pa evo nekih trendova koje beauty stručnjaci predviđaju za ovu godinu.

SMEĐE TREPAVICE

Nakon što smo vidjeli njihov porast popularnosti na raznim profesionalnim natjecanjima, smeđe će trepavice vjerojatno postati popularnije nego ikad u nadolazećoj 2022. Bilo da se radi o klasičnim trepavicama, hibridnom ili ruskom volumenu, tamne ili svijetlosmeđe trepavice izvrstan su način da postignete zavidni lash look za kojeg baš nitko neće moći posumnjati da se radi o ekstenzijama. Ako niste sigurni želite li skroz smeđe trepavice, zamolite svog lash tehničara da pomiješa crne i smeđe trepavice na vašem oku.

„EXPRESS“ TREPAVICE

Da, ove godine je prirodan look definitivno u fokusu. „Express“ trepavice cjenovno su pristupačnije te oduzimaju manje vremena u stolici za trepavice, pa ne čudi da će se mnogi ljubitelji trepavica okrenuti njima. Punije trepavice možete nanijeti od sredine do vanjskog ruba oka – savršeno za ljubitelje oblika cat eye. Ili možete dodati trepavice preko cijelog oka, samo ne na svaku trepavicu. Oba izgleda stvaraju efekt koji je manje uočljiv i puno prirodniji. Međutim, imajte na umu da vam s manje trepavica ova vrsta izgleda neće trajati toliko dugo kao cijeli set.

LASH LIFT

Jedini sigurni način za postizanje prirodnog izgleda je da se držite svojih prirodnih trepavica! Ako ste umorni od stalnog ciklusa ispuna koji dolazi s nadogradnjom trepavica, podizanje trepavica je pristup koji ne zahtijeva toliko komplicirano održavanje. Podizanje trepavica podiže i uvija vaše trepavice, stvarajući prekrasan efekt otvorenih očiju. Traje 4-6 tjedana i može biti popraćen bojanjem, tako da vam maskara nije ni potrebna.

Iako za godinu koja je pred nama predviđamo skidanje maski, naglasak make-upa na usnama a prirodniji izgled na očima, to ipak nije razlog da ljubitelji dramatičnih lash lookova budu potišteni. Ne zaboravimo da nam je Kim K lash look najpopularniji na svijetu već godinama, a ona nimalo ne pazi na prirodnost izgleda očiju 😊 Dramatični, glam, seksi i izazovni lash trendovi i dalje će imati svoje mjesto u lash zajednici – i ove, a i svake naredne godine, sigurni smo!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)