Nekategorizirano

M KAO M CURL

Godina 2020. donijela nam je mnoge promjene u životu (koje ne želimo previše spominjati), ali lijepo je znati da unatoč svemu kroz što smo prošli u zadnje dvije godine, beauty industrija našla je nove i zanimljive načine da ostane jednako uzbudljiva kao i prije. Iako nam se promijenilo sve – od mogućnosti rada, nabave materijala, drugi izazovi povezani s poslom – ipak nam se u toj 2020. rodilo nekoliko hit beauty trendova koji su na snazi i danas.

Jedan od njih je i M curl, koji je svoj procvat doživio upravo u tom izazovnom razdoblju. Danas pišemo o njemu.

M curl, iako možda nekima djeluje ekstremno, oduševio nas je svojom univerzalnošću i efektom koji stvara na očima. Za početak, podsjetimo se kako točno izgleda M curl – kreće s relativno ravnom bazom koja se odlično može zalijepiti na prirodnu trepavicu, a onda od polovice zavija u veliki luk i stvara pravi wow efekt. Zamislite D curl, ali s još višim lukom. Za lakše vizualiziranje, prilažemo grafički prikaz uvijenosti, da možemo jednostavnije usporediti različite curlove.

Tko je dobar kandidat za M curl? Kod biranja uvijenosti trepavica, najbitnije je individualno procijeniti svakog klijenta – gustoća i uvijenost prirodnih trepavica, te naravno oblik oka i spuštenost kapka. M curl će izgledati odlično skoro na svakome, no posebno dobar efekt imat će kod klijenata s relativno ravnim trepavicama. Ako prirodne trepavice nisu jako uvijene, M curl dat će prirodnu a opet izraženu uvijenost, a i vrlo će se lako zalijepiti na ravniju bazu trepavica te stvoriti čvrst temelj.

Ipak, postoje i situacije gdje ne bismo nikako savjetovali M curl, a to je kod klijenata čije prirodne trepavice idu ekstremno ravno, a oko je pruženo prema dolje. Tu bi M curl mogao biti prejak izbor.

M curl odlično je i kombinirati s C ili CC uvijenostima, a može ga se naravno koristiti i u slaganju volumenskih setova – najbolje uz debljinu 0.07.

Isprobajte čarobni M curl i iz Majestic kolekcije – nudimo vam ga u crnoj ili smeđoj boji trepavica! A ostatak Majestic ponude trepavica potražite na našem webshopu.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)