Nekategorizirano

UVOD U BROVI

Ruski brend PMU pigmenata – Brovi – najnoviji je dodatak našoj ponudi na Majestic webshopu. Brovi pigmenti iznimne su kvalitete, te se mogu koristiti za puder tehniku, hiperrealizam, a i za microblading. Vibrantne i postojane boje za usne i za obrve (plus klasični crni tuš) razlikuju se po nijansama, toplini i bazičnoj boji. Uz svaki Brovi pigment pročitajte detalje o toj nijansi te saznajte za kakav tip kože je najpogodniji, a na našem Instagram profilu – @trepavicehr – pronađite i mnoštvo primjera PMU radova s Brovi pigmentima, te savjete o kombiniranju nekoliko nijansi.

Brovi pigmenti su jedini PMU pigmenti na tržištu koji osiguravaju zadržavanje boje do 90% nakon prvog tretmana. Lako se nanose te ne mijenjaju boju nakon zacjeljivanja, a i sigurni su za korištenje – proizvode se od kvalitetnih i legalnih boja za tetoviranje. S Brovi pigmentima lako će raditi i početnici i iskusni PMU majstori. U slučaju potrebe, pigment se jednostavno i sigurno može ukloniti laserom bez ikakvih negativnih posljedica na izgled ili zdravlje.

Brovi pigmente koriste mnogi profesionalni saloni i vrhunski PMU tehničari diljem Europe i svijeta. U Hrvatskoj su sve popularniji, te se naš brend Majestic Professional s početkom 2022. ponosno pridružio nekolicini distributera Brovi proizvoda za RH.

Na našem webshopu pronađite Brovi segment među PMU proizvodima, te naručite i isprobajte neke od najpopularnijih Brovi nijansi – Cinnamon Sticks, Roasted Chestnut, Juicy Watermelon ili Old Castle.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)