Nekategorizirano

ZAŠTO SU EKSTENZIJE NAJPOPULARNIJI BEAUTY TREND NA SVIJETU?

Kažu da su oči ogledalo duše. Ako vjerujemo da je tako, onda nije teško zaključiti zašto su ekstenzije trepavica trenutno najpopularniji beauty trend na svijetu. S ekstenzijama imamo priliku trajno naglasiti ljepotu očiju, otvoriti pogled te stvoriti prirodan izgled s daškom glamura za svaki dan – nije ni čudo što se milijuni žena svakodnevno odlučuju upravo za ovaj trend. U ovom blogu razradili smo neke od velikih prednosti ekstenzija trepavica.

UŠTEDA VREMENA

Ovo sigurno ne moramo previše objašnjavati, barem ne za ljubiteljice ekstenzija diljem svijeta. Tko se jednom odluči na ekstenzije, rijetko se kad vrati na staro, pogotovo kad shvatimo koliku uštedu vremena imamo pri spremanju. Bilo za posao svaki dan ujutro, bilo za neki event ili izlazak; ekstenzije nam omogućuju maksimalnu učinkovitost uz maksimalnu uštedu vremena za spremanje. Osim toga, za svakodnevni make up treba vam manje posla jer su oči same po sebi uvijek naglašene.

UŠTEDA NOVCA

Za profesionalnu uslugu uvijek vrijedi platiti, te nikako ne preporučamo da s ekstenzijama pokušate proći „što jeftinije“ – dobro proučite salon u koji biste željeli otići, čitajte recenzije i pitajte za materijale koji se koriste. No ako planirate dugoročno imati ekstenzije, nemojte misliti da će vam se to jako osjetiti u mjesečnom budžetu, naprotiv. Prva ugradnja možda može biti skuplja, no redovite nadogradnje kod profesionalnog lash tehničara koji koristi kvalitetan materijal mogu biti u razmaku i do 4 tjedna, pa se trošak vrlo brzo svede na minimalan.

SAMOPOUZDANJE

Ako niste vješti sa šminkom, ekstenzije su odličan izbor za vas. Daju vam lagano „našminkani“ look čak i kad to niste, te vam samim time podižu i samopouzdanje. Možete biti kompletno bez make upa, no ekstenzije će vašem licu dati dašak svježine i ljepote. Da ne spominjemo koliko dobro dođu u vrućim ljetnim danima, kad se i najbolja maskara teško nosi s vlagom i toplinom u zraku!

INDIVIDUALNI PRISTUP

Po nama možda najbitnija stavka kod ugradnje ekstenzija – individualan pristup svakom klijentu. Ovo je jako bitno, te vam upravo iz tog razloga savjetujemo da ekstenzije radite kod provjerenog profesionalnog tehničara. Ponekad nam se jako svidi određen look te dođemo na ugradnju s određenom idejom koja možda i ne bi bila najbolji izbor za naš oblik očiju, spuštenost kapka ili općenito efekt koji želimo postići. Tu na scenu stupa profesionalni lash tehničar čiji je zadatak procijeniti kako najefektivnije postići izgled kakav klijent želi, a istovremeno uskladiti tu želju s fizičkim karakteristikama oka. Individualni pristup klijentu odlika je dobrog lash tehničara. Osim što imamo razne debljine i dužine ekstenzija, tu su i gotove lepeze trepavica, a pravi stručnjaci znaju i sami složiti lepezu koja bi najbolje pristajala pojedinom klijentu. Tako da svatko, baš svatko, može pronaći svoj savršeni lash look!

IDEALNO ZA SVAKU PRIGODU

Ekstenzije trepavica zaista daju poseban wow efekt svakom licu. Bilo da naprosto želimo skratiti vrijeme spremanja na posao ujutro, bilo da se želimo osjećati posebno dobro i zablistati na nekom posebnom eventu, bilo da samo želimo provjeriti kako nam se sviđa i vidjeti kako se osjećamo s njima narednih par tjedana – ekstenzije su idealne baš za svakoga i baš za svaku prigodu. Ne postoji prilika u kojoj bi ekstenzije bile neprimjerene; one naprosto čine onaj dodatni x faktor u uljepšavanju, koji odabiru milijuni žena svaki dan – s razlogom!

Provjerite ponudu ekstenzija trepavica za profesionalne salone na našem webshopu – nudimo vam trepavice raznih debljina i dužina te mix varijacija u crnoj ili pak smeđoj boji. A tu je i naša zbirka Majestic dodatne opreme za trepavice.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)